6p La Cabanne Panoramique

De vakantie chalet La cabanne paronamique te Humaine

Welkomsgeschenk!

La Cabanne Panoramique is heel rustig gelegen op een schitterend, afgelegen landgoed van 20 ha, met een panoramisch uitzicht over het dal. In 2005 werd deze oude jagershut gerenoveerd tot een gezellig vakantiechalet. Perfect voor natuurliefhebbers en voor wie van rust en wandelen houdt.

Dit houten chalet heeft veel lichtinval en inrichting doet je terugdenken aan eind de jaren '60 en '70. Het vakantiehuis beschikt over alle noodzakelijke comfort, gezellig met een haardcassette, is ideaal om in alle rust te tekenen, te schrijven,... of weg te dromen.

Voor liefhebbers van de natuur is dit een mooie kans: ontdek de omgeving te voet of per mountainbike, of blijf lekker lui liggen in de living en geniet van de ondergaande zon, met eekhorens en reeen als gezelschap.

Men voorziet gratis hout voor de houtkachel en de haartcassette. Met 2h prive tuin en een prive tennisveld.

Het vakantiehuis is heel rustig gelegen in het gehuchtje Humain vlak bij Rochefort, Marche-en-Famenne, Chevetogne en Han-sur-Lesse.

Meer informatie en foto's verder in de pagina's van het vakantiehuis.

  • Vakantiehuis voor 6 personen: 3 slaapkamers en 1 badkamer
  • Extra's: vaatwasser, prive tennisveld, prachtig verzicht en een haardcassette (opgelet op de foto's heeft men nog een open haard, deze is vervangen door een haardcassette)
  • Kinderen: kinderstoel
  • Rookvrij
  • Geen huisdieren
  • Getuigenissen van vakantiegasten die in het vakantiehuis La Cabanne Paronamique verbleven hebben