Vakantiehuizen in de Belgische Ardennen

Hier vind je een 60-tal vakantiehuizen in de Belgische Ardennen, die je kan huren voor zowel een korte uitstap als een langere vakantie.

Hoe vind ik mijn ideaal vakantiehuis?

In de linkse kolom kan je ons aanbod filteren op een uitgebreide reeks criteria. Wanneer je een element aanvinkt of ontvinkt wordt het aanbod direct aangepast. Zo kom je tot de huizen of het huis die aan je criteria voldoen. Vervolgens kijk je op de pagina Vrij? Prijzen? van het betreffende huis of het vrij is voor je gewenste periode en wat het zou kosten. Er is ook een lijst van deze Vrij? Prijzen? pagina's voor alle huizen. Boeken kan je doen via de Boek Nu pagina, en eventuele vragen via de Contact pagina.

Wat maakt jullie anders dan al die andere aanbieders van vakantiehuizen in de Ardennen?

Sterke prijzen zonder verborgen extra's

Bij ons zijn de prijzen niet hoger dan rechtstreeks bij de eigenaar. U betaalt dus niet meer, maar geniet van onze extra en bredere kennis.

Ook zijn er geen extra kosten zoals boekingskosten of verplichte verzekeringen.

Focus uitsluitend op de Belgische Ardennen

Wij hebben enkel vakantiehuizen in de Belgische Ardennen in ons aanbod: geen honderden huizen waarvan maar een deel relevant is.

De Belgische Ardennen zijn trouwens een uitstekende vakantiebestemming: op een relatief beperkte oppervlakte heb je een geweldige varieteit van dingen die kan zien of doen.

Van Ardennen liefhebbers naar er ook echt gaan wonen

Wij waren van jongsaf een paar keer per jaar op vakantie in de Ardennen, en leerden de streek zo goed kennen. We kregen de smaak echter zo goed te pakken, dat we er ook gingen wonen, intussen al meer dan 20 jaar geleden! Geniet mee van onze kennis van de Belgische Ardennen!

Klein bedrijf met persoonlijke aanpak

Onze bedoeling is U te helpen bij het maken van een goede keuze bij het zoeken naar een vakantiewoning in de Belgische Ardennen. We proberen een zo volledig en getrouw mogelijk beeld te scheppen van elke vakantiewoning. Zo kan u zich reeds een goed beeld vormenvan wat te verwachten. Daarom heeft elk vakantiehuis een reeks pagina's, zoals: Vrij? Prijzen?, Huis en Tuin, Leefruimte, Slaapkamers en Badkamers, en Ligging. We proberen het karakter van de vakantiewoning te schetsen met talrijke foto's. Meer uitleg over onze persoonlijke aanpak kan je vinden op de pagina "Over Ons".